Powered By Blogger

trešdiena, 2011. gada 18. maijs

maratonista dienasgrāmata VI

3 dienas un 10 ar pusi stundas. Tieši tik ir palicis līdz sevis spīdzināšanai.

13-16. maijs. Praktiski visas šīs dienas vairāk vai mazāk pagāja futbola zīmē. Biju kaut kur izbraucis ar riteni, bet tas nav nekas pieminēšanas cienīgs.

17-18. maijs. Pamodos un sapratu, ka ir dimbā. Skola nedaudz spiež, gluži kā 3 izmēru mazāki apavi. Vispār jau tā augstskola sāk traucēt hobijiem un atpūtai. Par spīti tam sastādīju "To do" sarakstiņu un šo 2 pēdējo dienu laikā esmu lielumu neitralizējis. Vēl tikai referāts un superiespaidīgs kursadarbs. Vienvakar sāku skatīties savu filmu "Spirit of the marathon". Pēc smagas dienas mācību frontē, no rīta konstatēju, ka esmu redzējis tikai 12 pirmās minūtes no filmas.

Šodien vēl esmu sarūpējis daļu no svētdien nepieciešamā. Sajaucu dzēriena miksli, tiku pie ogļhidrātu želejām, saskaņoju karti ar atbalsta grupu un nopirku 3 kg ar makaroniem. Jā, sāku makaronu diētu. Nākamās 3 dienas sastāvēs tikai no makaroniem un salātiem un augļiem. Varbūt arī kādu gabalu gaļas pa kluso zem segas noēdīšu.

Būs arī otrais piegājiens filmai. Cerams izdosies tikt tālāk.

Rīt plānos ietilpst pēdējo produktu un citu mantiņu sagatavošana lielajai dienai, kā arī no rīta jāizmet kāds 7-8 km līkums gar Mežaparku.

Tiekamies trasē!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru