Powered By Blogger

trešdiena, 2010. gada 8. decembris

Mīlestībai vārdu nav. Viss, ko mēs runājam, Ir tikai satraukums.

Šalom!

Šoreiz esmu ieradies pavēstīt kaut ko neraksturīgu man!

Visupirms!
Manu garīgās pasaules izlādi šeit, virtuālajā vidē, ir apskatījuši nu jau vairāk kā 100 zēnu, meiteņu, vīru un sievu, omammu un ōpapu! Nav jau gluži facebook statistika, bet varu teikt: "O, jēe!"
Nedaudz vairāk ciparu! Tātad šos ierakstus skatījušies, klausījušies vai lasījuši ir tieši 107 ļaudis, no kuriem tikai 55 ir latvieši! Nav ne jausmas, kā šo lietu saprot vai uztver pārējie 38 dāņi un 9 amerikāņi
. Ir arī 2 drosminieki no Kanādas un pa vienam somam un slovākam! Diezgan internacionāli!

Labi! Ķersimies pie lietas.
Pats vēlos sev ieskaidrot, ka tā nav, bet tā IR! Mani laikam kāds sašāvis ar amora bultu, pareizāk būtu teikt kāda! Jau atkal uzrakstīju laikam! Tas šoreiz ir aizvietojams ar ''noteikti'' :) Godīgi, tad sen tā nebija bijis. Sajūtas patīkami satrauktas un sakāpinātas. Naktīs nedaudz grūtāk aizmigt, vēderā tā sauktie tauriņi un samazinājusies apetīte, gluži kā grūtniecēm! Pagrūti pat uz ko citu koncentrēties. Semestra beigas jau atvērušas durvis un kā kārtīgam studentam arī man ir parādi, tāpēc pat uz šo lietu nav viegli savākt sevi kādam vienotam mērķim! Ik pa laikam parādās šī strēlniece! Ceru, ka nebūs Rembo variants, kad sašauj ko var un aiziet!

|

Vēl varu pavēstīt visiem tiem dāņiem un pārējiem, kas varbūt saprot manu dzimto valodu, ka mums te ir sniegs. Ir arī ledus! Nevaru sagaidīt, kad varēs ar čomiem uzraut hokeja spēli, bet ir viens sīkums. Man vēl nav slidu. Un nūja ir salauzta. Bet veselā nūja ir uz otru pusi!

Toties daudzi slidu vietā izmanto automašīnas un šogad neraksturīgi daudzi jau savus spēkratus ir diezgan nopietni izveduši ekskursijā pa Latvenergo stabiem, meža takām, kupenām, grāvjiem un citām skaistām vietām!

Esiet uzmanīgi un tiekamies pēc kāda laiciņa!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru