Powered By Blogger

sestdiena, 2011. gada 23. aprīlis

maratonista dienasgrāmata

23. aprīlis, Klusā sestdiena. Kāds gaida Lieldienas un krāso olas, cits jau varbūt dauza, kāds dzer alu, taču manu iekšējo līdzsvaru šorīt satricināja atmiņu uzplaiksnījums, ka esmu pieteicies Nordea Rīgas maratonam, līdz kuram atlikušas tikai 28 dienas, 12 stundas, 26 minūtes un 36 sekundes, jeb, rupji rēķinot, mēnesis.
Kāpēc tikai?
Jo nekas īsti nav sākts darīt gatavošanās procesam, ok, telpu futbola treniņi 2-3 reizes nedēļā, bet ar to nevajadzētu lepoties skrējējam mēnesi pirms 22. maija!
Esmu paspējis arī notraumēties un šobrīd skriešana un velo varētu būt manas vienīgās atļautās aktivitātes, tāpēc izlēmu sākt rakstīt tādas kā atskaites, lai, pirmkārt, jau motivētu sevi, otrkārt, varbūt kādu ieinteresētu šajā skriešanas mānijā un visbeidzot, parādītu un pierādītu, ka ir iespējams sagatavoties mēneša laikā 42km distancei, kuru nekad agrāk neesmu veicis.



Lūk, tad šeit būs tā vieta, kur pierakstīšu atskaites par izdarīto un neizdarīto, par informāciju, ko ievākšu un plāniem un to ritējumu. Cerams, ka laika gaitā panesīsies kāda ašā ideja kā šo visu padarīt interesantāku un acij tīkamāku, bet tas jau tuvākā mēneša laikā!

Ko esmu izdarījis šodien?

Neko! Ja vienīgi neskaita skriešanu uz sabiedrisko transportu aptuveni 3 minūšu garumā, vizināšanos ar kartingu un velosipēda aprīkošanu ar gaismām un atstarotājiem.

Te sākās mans ceļš!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru