Powered By Blogger

svētdiena, 2011. gada 24. aprīlis

maratonista dienasgrāmata II


Sākšu ar laba vēlējumiem Lieldienās. Neļaujiet viegli sasist olas, un arī meitenes prātīgi!

24. aprīlis.

Vakar vakarā tomēr piecēlu savu slinko pakaļu un pieskrūvēju velosipēdam arī pudeļu turētāju kā arī nominu 11 km. Tas aizņēma 21 minūti un 41 sekundi.

Šorīt ēdu olas ar sāli. Olas, jo tajās ir daudz olbaltumvielas, kas veicina muskuļu augšanu, bet sāli, lai nemelotu. Tā vismaz vēsta Lieldienu ticējumi. Saulainajā un karstajā rītā biju arī paskriet, ap 6.5 km varēja būt šis dienas veikums, kas
ilga nedaudz virs 28 minūtēm. Jāteic, ka uzreiz pēc brokastīm skriet nebija īsti prāta darbs. Smaga sajūta un diskomforts.
Pēcāk uzkāpu uz svariem, lai vēlāk būtu interesanti paskatīties, kas notiek ar manu svaru. Biju nedaudz pārsteigts, ieraugot 82.8kg. Sāk likties, ka palieku smagāks ar katru sekundi.

Plāns

Vēl atradu maratona gatavošanās plānu. Jānoskrien tikai 25-30 km nedēļā, bet jau sākot no janvāra beigām. Nedaudz paveicies ar to, ka janvāris beidzies tikai nesen un esmu nokavējis noskriet nieka 364 kilometrus, kas pietiktu, lai aizskrietu līdz Polijai.
Individuālais plāns jau ir tapšanas stadijā, ar visām ēšanām un skriešanām un tiks papildināts ar vēl visādām figņām, ko laika gaitā apgūšu un izlasīšu.

Kas viņiem garšo?

Šodien arī meklēju informāciju par to, kas tad tiem gargabalniekiem vēderā. Atbilde ir... lapas un dārzeņi. Nav gluži tā, ka pēkšņi jākļūst par veģetārieti, bet ir jāuzņem specifiskas eļļas un etiķi noteiktās devās, lai veidotos tauki, no kuriem ņemt enerģijas rezerves, tad vēl āboli un olbaltumvielas. Ir jau arī gaļas prieki un dārzeņi, par kādiem pat nenojautu.

Pulsometrs

Vēl šodien esmu ieguvis skriešanas mūziku. Izrādās katras dziesmas ritms sakrīt ar noteiktu sirdsdarbības ātrumu. Ja ziniet savu skriešanas pulsu, variet piemeklēt sev radniecīgas dziesmiņas. Šobrīd man ir lielāka nojausma par to, kas būs manas kinderolas iekšienē, nekā par savu skriešanas pulsu, tāpēc ieguvu skriešanas dziesmas, kuras man patīk. Ar šo daudzumu varu izturēt 2h un 15 minūtes, kas šķiet būs par īsu, stipri par īsu! Bet šo lietu es vēlāk mēģināšu sakārtot līdz galam.



Klausieties kā pukst!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru